Cégünkről | Union Plus
+36(1)210-1005 unioninfo@unionplus.hu

  Cégünkről

  Az UNION PLUS Kft.

  Az UNION PLUS Kft. 1990-ben alakult. A társaság 100%-ban Magyar tulajdonú, ezért is fontos számunkra a magyar munkaerő foglalkoztatása, illetve kiemelten törekszünk minél nagyobb arányú hazai alapanyagok felhasználására a gyártás során.

  Megalakulásunk óta a legfőbb célunk, hogy vásárlóink igényeit kis- és nagykereskedelmi szinten, a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Tevékenységi köreink:

  • Egyéni- és kollektív speciális ballisztikai védőeszközök.
  • Hadi ruházat.
  • Munka- és védőruházat.

  Működésünk, nem csak kereskedelmi tevékenységre korlátozódik. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, teszteljük, és gyártjuk le, az aktuális szabványok, és műszaki követelményeknek megfelelően. Ebben együttműködünk a Magyar Honvédség szakembereivel is, hogy teljes rálátásunk legyen a fegyveres testületek speciális igényeire.

  Felhasznált alapanyagaink minőségtanúsítvánnyal rendelkeznek, késztermékeinket, minden esetben minőségügyi megbízott szakértők veszik át, hogy a legszínvonalasabb termék jusson el megrendelőinkhez.

  Az UNION PLUS Kft. rendelkezik MSZ EN ISO 9001:2003, NATO AQAP-120 és NATO Beszállítói minősítéssel, valamint a Közbeszerzések Tanácsának minősített beszállítója.

  Üzletpolitikánk

  A vásárló igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálása, mely érdekében jelentős számú alvállalkozót foglalkoztatunk a fejlesztés, gyártás és minőségbiztosítás területén.

  Minőségi elismeréseink

  Rendelkezünk MSZ EN ISO, AQAP és NATO minősítéssel.

  Termékeink munkafolyamatait az alapanyag beszállításától a megrendelőhöz való kiszállításáig két fő vizsgázott minőségügyi megbízott kíséri végig.